Nissan : Sambatakter fra Nissan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Sambatakter fra Nissan
Nissan presenter nå en brobygger mellom Juke og Qashqai. På sikt skal den ut i verden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi møtte Kicks som konsept for halvannet år siden. Når nå de første offisielle bildene kommer ut, ser vi at produksjonsmodellen ligger svært tett opptil konseptet. Heldigvis, for dette ser lekkert ut.

Kicks skal selges i Brasil fra august. Nissan har investert 192 millioner dollar i en ny fabrikk i Rio de Janeiro spesielt for produksjon av Kicks, men i startfasen skal den også bygges ved Nissan-anlegget i Mexico.

Ut i verden
Etter Brasil står flere land i Latin-Amerika for tur, og på sikt skal Kicks bli en global modell med salg i over 80 markeder. Etter hvert blir nok også de nordiske landene satt på kartet.

Kicks har den moderne Nissan-fronten med V-formet grill og boomerang-formede lykter, designtrekk som også blir å finne på fremtidige modeller, som neste generasjon Micra

De lover best-i-klassen plass for passasjerer og bagasje, og interiøret er lett og moderne med «gliding wing» dashbord som domineres av en 7-tommers skjerm. Infotainment-anlegget er selvsagt klart for integrasjon med smartfoner.

Få detaljer
Andre detaljer Nissan fremhever er Around View Monitor og Moving Object Detection som benytter fire kameraer til å vise bilen i fugleperspektiv og varsle om «usynlige» farer.

(saken fortsetter)

Nissan sier foreløpig ikke et ord om drivlinjer, men sammen med alliansepartner Renault har de jo et rikholdig sortiment å plukke fra. Og brasilianere har uansett andre preferanser enn vi har i Europa.

Det er vel ikke utenkelig at Kicks etter hvert skal erstatte Juke som har vært på markedet siden 2009. Nykommeren har utvilsomt en design som er lett å like, noe man ikke kan beskylde den radikale Juke for.

Kicks versus Juke og Qashqai

Modell:

Juke

Kicks

Qashqai

Lengde

413

430

437

Bredde

176

176

180

Høyde

156

159

159

Akselavstand

253

261

264

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: