Ny Accord får priser

Et par uker etter vår første prøvetur i bilen presenterer Honda i dag prisene på sin nye Accord. Velg mellom to karosserier og tre motorer.

Publisert Sist oppdatert

Rimeligste Accord Sedan har en veiledende pris på 311.000. For det beløpet får du en 2,0 Comfort med 156-hesters bensinmotor.

LES VÅRT FØRSTEINNTRYKK AV NY ACCORD HER

De fleste vil nok minimum strekke seg til utstyrsnivå Elegance med en prislapp på kr 327.000. Prisdifferansen til en Tourer (stasjonsvogn) med samme utstyr er da 10.000 kroner.

Vil du ha Tourer med diesel – noe de fleste nordmenn nok foretrekker – får du en greit utstyrt Tourer Elegance 2,2 til kr 357.000.

HER ER HONDAS KOMPLETTE PRISLISTE FOR NYE ACCORD

HER SER DU UTSTYRSLISTA FOR NYE ACCORD

- Vi mener dette er riktige og gode priser, og signalene fra forhandlerne så langt er svært positive, sier daglig leder for Honda i Norge, Anders Henni.

Accord har en rekke konkurrenter i et tøft segment. Sammenlign selv i vår database med priser og tekniske data for alle nye biler i Norge

Du kan lese mer om Honda Accord i juni-utgaven av BIL. Der kan du også lese Norges største test av stasjonsvogner i denne klassen med hele ti biler.

SE STORE BILDER AV ACCORD HER

Powered by Labrador CMS