BMW : Få tak på kjøringen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Få tak på kjøringen
I min ungdom var det enkelte dager MC-gutta misunte oss som kjørte Vespa. De dagene da regnet fosset ned. Når tar BMW scooteren enda et skritt videre med lansering av C1, en scooter med tak over. Et praktisk kjøretøy i tett bytrafikk.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Konstruksjonen er faktisk så solid at tyske, franske og spanske myndigheter har tillatt at C1 kan kjøres uten hjelm. To sikkerhetsbelter i kryss sørger også for at du blir sittende fast ved harde nedbremsinger.

Aluminiums-chassiset gir god beskyttelse ved velt, og dersom det skulle komme en skur mens du er i farta, sørger vindusviskeren for ren frontrute.

C1 er utstyrt med en vannavkjølt 4-takts motor på 125ccm som yter 15 hk, samt automatgir. Den er oppgitt å ha en toppfart på ca 100 km/t.

Et rikholdig utvalg av tilleggsutstyr er tilgjengelig og innbefatter ABS-bremser, radio, kjøre-computer, varmeapparat, tyverisikring og setetrekk. Du kan sogar få kjøpt en portabel garasje!

Herligheten kommer på det norske markedet i mars og vil være priset fra kr 68.000.

Salgssjef Tomm Ingvaldsen i Motozentrum, BMW’s MC-forhandler i Oslo, sier optimistisk til Bilnorge at han har stor tro på den nye maskinen og har bestilt 10 sykler for levering snarest mulig. Om han har bestilt noen portable garasjer, glemte vi å spørre om.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: