Tata til Tyskland - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Tata til Tyskland
Bil er kanskje ikke det vi helst forbinder India med, men Tata-fabrikken har faktisk eksportert til både Portugal, Spania, Hellas, Italia og Storbritannia i noen år alt. Nylig kom også Sveits og Østerrike på Tata-kartet, og når er det Tyskland, ”verdens vanskeligste marked” som står for tur.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Tata har i mange år stilt ut sine biler på Geneve-utstillingen. Ganske attraktive noen av dem, med karosserier fra IDEA i Torino, og motorkonstruksjoner fra Moteur Moderne i Frankrike. Man regner med at Geneve 2003 vil bli startskuddet for Tysklands-øvelsen, det later til at forhandlingene med den kommende tyske importøren nesten er avsluttet nå.

Det er også svært sannsynlig at det blir den kompakte familiebilen Indica man kommer til å satse på til en meget gunstig pris på rundt 9000 Euro. Diesel eller bensin. Dessuten vil nok både den syv-seters off-roaderen Safari og pick-up serien Telcoline komme i katalogen.

Det er flere modeller på gang, Indica finnes i flere karosseriversjoner, og Tata viste også en lekker liten åpen to-seter, Aria het den, på Indica-basis for ikke så lenge siden. Indiva var et forslag til en syv-seters MPV etter Zafira-oppskrift, den skal nok også i produksjon. Dessuten kan det jo hende de gjør noe billig på basis av den gamle Mecedes E-serien som de produserer for hjemmemarkedet.

Så er selvfølgelig spørsmålet når denne asiatiske fabrikken skal bli representert i Norge. Det er flere norske importører som har besøkt Tata, eller Telco som konsernet heter, og kommet tilbake mektig imponert, men med beskjed om at inderne enda ikke var klare med sine nordiske utgaver. Men med Tyskland på plass er det nok bare et tidsspørsmål før hele Europa er dekket.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: