F til oppdateringer på "bilmerkenes historie"! - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
F til oppdateringer på "bilmerkenes historie"!
Som kjent(?) har BilNorge den største og mest detaljerte historiske oversikt på dagens bilmerker fra A til L(!) blant norske nett-sider. Tiden står imidlertid ikke stille, og innimellom utfører vi både oppdateringer og supplerende opplysninger på de enkelte merke-artiklene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Denne gang har vi tatt for oss tre merker på F, nemlig Ferrari, Fiat og Ford. I artiklene om disse bilmerkene har vi nå lagt til en del opplysninger om norske forhold. Spesielt har vi forsøkt å kartlegge en så komplett importør-historikk som mulig.

Men vi peker også noe på topp-år og bånn-år, og for volummerkene Fiat og Ford hvilke modeller som har ”dratt lasset” her hjemme, når merkebestanden og markedsandeler var på det høyeste, og lignende.

De andre ”F-merkene” under ”bilmerkenes historie” er urørt. Tungbilmerkene Foden og Freightliner fordi de aldri har blitt importert til Norge gjennom ordinære salgskanaler, og polske FSO fordi den norske importørhistorikken på dette konsernets merker allerede var på plass i den grad den har latt seg oppklare.

Da gjenstår det bare å ønske god lesning.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: