BRABUS - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
BRABUS
Tuningfirmaet Brabus i Bottrop i Ruhr, med Mercedes-Benz og Smart som spesiale, er sannsynligvis verdens dyktigste til nettopp disse bilene. De har blitt noe av en livsstilsorganisasjon og opprettet i 1998 datterselskaper i USA og Canada.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Selve logoen er langt mindre dramatisk enn produktene. Den består helt enkelt av en stor B på sirkulær bunn. Men den preger ikke bilene i særlig grad – der er det fortsatt originalemblemene som dominerer.

Navnet Brabus er sammensatt av de tre første bokstavene i navnene til gründerne av firmaet i 1977, Brackmann og Buschmann. Sistnevnte er fortsatt sjef og heter Bodo til fornavn. Førstnevnte hoppet av tidlig og ingen ser ut til å huske fornavnet hans lenger. Brabus virker da også langt mer opptatt av effekter enn av sin egen historie, i motsetning til for eksempel BMWs tilsvarende Alpina, som er meget stolte av og informative på begge deler.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: