Ny Goodyear- og Dunlop-sjef i Norden - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny Goodyear- og Dunlop-sjef i Norden
Svenske Otto Drakenberg (37) er valgt som den nye toppsjefen for Goodyear Dunlop Tires Nordic. Drakenberg var inntil nylig eksportsjef i House of Prince International i Danmark, og hadde sin første arbeidsdag i Stockholm den 7. januar.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Otto Drakenberg har en progressiv karriere bak seg innen dagligvarebransjen. I tillegg til tobakksindustrien, har han erfaring fra ulike produkter innen Procter & Gamble gruppen.

Inntredenen i dekkbransjen er en stor utfordring for Drakenberg som får ansvaret for den globale dekkgiganten Goodyear Dunlop Tires aktiviteter i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Baltikum og Island. Virksomheten markedsfører en rekke dekkmerker i alle tenkelige segmenter fra motorsykkel- og personbildekk til gigantiske dekk for anleggindustrien.

--Ambisjonen er å bringe våre fremste varemerker Goodyear og Dunlop til ledende posisjoner i sine respektive segmenter. For å oppnå dette må vi bli det foretrukne valget blant våre nordiske forbrukere, sier Drakenberg.

I tillegg til sin forretningsmessige bakgrunn kan Drakenberg vise til en lang og suksessrik sportskarriere som inkluderer en femte plass i VM innen offshoreseiling samt olympisk og VM mesterskap innen fektning.

Otto Drakenberg overtar styringen etter Lars-Eric Lundgren som trekker seg tilbake etter mer enn 30 års fartstid innen Goodyear Dunlop Tires. Lundgren har vært administrerende direktør i Norden siden 2001.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: