Honda : Ny generasjon Acura SUVer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny generasjon Acura SUVer
Det andre Honda-merket, Acura, benyttet Detroit til å introdusere en ny generasjon mellomstore SUV’er. Dessuten minnet de oss om hvor dumme Volvo-folkene var.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er utrolig viktig hvordan man starter en artikkel, man vil gjerne huke leseren med en gang. Starten på en pressekonferanse er enda viktigere – journalister har lett for å duppe.

Da Acura, som altså er en finere del av Honda, startet sin presentasjon av din nyeste bil på utstillingen i Detroit, gjorde de det med et 20 år gammelt klipp fra ”Tonight” showet. Der møtte vi en Volvo-mann som visste alt og som skråsikkert kunne påstå (om Acura) at ”Jeg tror ikke de vil være i stand til å få fotfeste på det Nord-amerikanske markedet”.

”Vi er kommet et godt stykke siden den gang” kommenterte John Mendel, en av toppsjefene i American Honda Motor Co. lakonisk. (Godt over 200.000 biler solgt i fjor).

 

Gardering
Det de viste var en turboladet RDX prototype. Den er litt mindre enn MDX’en som de allerede har, og skal produseres i deres Marysville, Ohio, fabrikk fra i sommer. Mendel hadde vett nok til å antyde et årlig salg mellom 30.000 og 50.000 biler – da han skulle spå om Ridgeline-trucken viste historien at han hadde vært alt for optimistisk og alt for presis. Nå har han gardert seg.

Bilen er utstyrt med en 2,3 liters motor på 240 hk – det høres ikke akkurat ut som et hk-register som er ideelt ute i naturen, men bilen er utstyrt med Hondas Super Handling All-Wheel Drive Plattform som er helt ny, og global sier Honda, så det er vel de beste sjanser for at vi får se den i en eller annen form her hjemme også med tiden.

For øvrig er dette en av de få bilene der selgeren foreløpig kan svare ja på det nye, viktige spørsmålet fra urbane kunder. Og det dreier seg ikke om koppeholdere, men ”har den et rom stort nok til at jeg kan låse inn laptop’en min?”

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: