Toyota : Her er Corollas avløser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Her er Corollas avløser
Auris heter modellen som skal erstatte dagens 5-dørs Corolla. I følge våre medarbeidere i Paris er bilen en lekkerbisken.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Høyere takt

Nå blir ikke Corolla-navnet borte selv om den nye modellen heter noe annet. Det kommer en 4-dørs sedan som skal bære den 40 år lange tradisjonen videre.

Den Auris som kommer i salg i slutten av første kvartal 2007, blir svært lik på konseptbilen som nå debuterer i Paris. Den skal bygges ved Toyotas anlegg i Storbritannia og få en salgstakt som ligger over dagens – det vil si 4.000 – 5.000 biler i året.

Selv om ”alle” vet at dagens Corolla snart skal erstattes, selger den som ”hakka møkk”. Importøren har bestilt ekstra forsyning og bilen kan godt bli Norges mest solgte modell i september.

 

Fortsatt Corolla

En ny 4-dørs Corolla vil så debutere på Bologna-utstillingen nærmere jul. Den skal fortsatt hete Corolla, men markedsføres som en ”Mini-Lexus” i Norge.

Direktør Tor I. Berge i Toyota Norge har et konservativt anslag på 500 biler pr år, men tror gjerne volumet kan bli det doble når modellen lanseres 4. kvartal 2007.

Berge kan også fortelle at Corolla nummer 150.000 snart skal leveres, og han påstår at det i dag finnes 130.000 norske Corolla-eiere, et tall som høres høyt ut i lys av at de første modellene ble solgt for 40 år siden.

FLERE BILDER FRA PARIS FØLGER SNART.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: