Dacia presenterer Duster - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
30 bilder i galleri
Dacia presenterer Duster
Dacia har fått en ny vår etter suksessen med Logan. I Genève viser de frem et spennende konsept.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er en futuristisk crossover den rumenske produsenten nå presenterer. Bilen er designet i samarbeid mellom Renault Design Central Europe i Bucharest og Renault Design Technocentre i Guyancourt i Frankrike. Ønsket har vært å slå sammen Dacias robuste image med noe nytt og fremtidsrettet.

Sett fra førersiden ser den ut som en sportslig coupé. Tar du deg bryet med å gå rundt til passasjersiden, møter du imidlertid en MPV – eller flerbruksbil på godt norsk. Døra fremme har tradisjonell åpning mens bakdøra er hengslet i bakkant.

Kompakt

Duster har en høyde på 1,49 meter, den har korte overheng og raus akselavstand på 2,80 meter. Lengden er 4,25 meter og bredden 1,64. Likevel har designerne fått plass til et bagasjerom med en kapasitet på 470 liter med alle setene på plass.

Interiøret er fleksibelt med mange smarte oppbevaringsrom. Blant annet kan passasjersetet framme skyves under førersetet slik at du får et stort rom med bare ett sete.

Motoren er en 1,5-liters dCi som yter 105 hk. Maks dreiemoment er 240 Nm ved 2.000 omdreininger mens snittforbruket ligger på 0,53 l/mil - tilsvarende et CO2-utslipp på 139 g/km.

Det er ikke usannsynlig at vi om ikke så lenge får se nok en produktlinje fra Dacia som fra før har sedan, kombikupé, stasjonsvogn, varebil og pickup. Men noen norsk lansering er neppe nært forestående, først trenger Renault et bedre fotfeste for sine egne produkter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: