Honda : Acuras X6-flirt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Acuras X6-flirt
Acura debuterer prototypen ZDX på bilutstillingen i New York, men snart har de også en produksjonsmodell klar.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Den er tolv centimeter lavere enn BMW X6, men de øvrige målene er ganske identiske. Det betyr en lengde på 489 cm og en bredde på 199 cm over en akselavstand på 275 cm. Høyden er for øvrig 157 cm.

Vi vil få servert vesentlig mer moderat styling når produksjonsmodellen ser dagens lys i løpet av høsten, men linjene blir nok i hovedtrekk de samme. Hondas spesialfirma for luksuriøse modeller, Acura, lover en luksuriøs og kraftig bil med et dramatisk interiør som er fleksibelt og anvendelig.

Produksjonsmodellen får en kraftig V6-motor koblet til en nyutviklet 6-trinns automatkasse. Firehjulsdrift besørges av Honda/Acuras avanserte SH-AWD som skal gi optimal fremkommelighet under nær sagt alle slags værforhold.

Du kan selvsagt velge på øverste hylle når det gjelder tilgjengelig komfort- og sikkerhetsutstyr. Og et argument for å velge denne fremfor en X6, kan være den ekstra passasjeren du får med. ZDX blir nemlig en femseter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: