Toyota Yaris: Spesial på Toyota Yaris - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Spesial på Toyota Yaris
Toyota lanserer en ny utgave av Yaris med tilnavnet S Edition. Friskere utseende og mer utstyr skal gjøre den franskproduserte besteselgeren enda mer populær.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Godt hjulpet av insentiver i flere land vokste det såkalte B-segmentet, hvor Yaris etc. inngår, fra 21 til 23 prosent av det totale bilmarkedet i Europa. Der er det selvsagt viktig å være godt representert.

Yaris kom opprinnelig på markedet i 1999, mens dagens modell fulgte i 2005. Nå presenteres en spesialutgave av modellen som totalt er solgt i et antall av 2,2 millioner. Det tilsvarer hver fjerde Toyota solgt på vårt kontinent i perioden.

I Norge toppet i 2009 Yaris segmentet for småbiler foran Ford Fiesta og Hyundai i20.

Optimalisert

I fjor innførte Toyota sin Optimal Drive over hele produktlinjen – noe som medførte reduserte CO2-utslipp og lavere drivstoffkostnader for eierne.

Alle de tre motorene - 1,0 VVT-i, 1,33 Dual VVT-i og 1,4 D-4D - kan nå skryte av utslipp på under 120 g/km og snittforbruk på under halvliteren.

Mer utstyr

Nå lanseres Yaris S Edition som får små endringer i de myke delene av eksteriøret, tonede lykteglass, forkrommede dørhåndtak, nye aluminiumsfelger samt nye lakkfarger.

Innendørs omfatter det nye utstyret analoge instrumenter, perforert skinn på ratt og girkule og ny dekor. Utstyret innbefatter også tåkelys, BlueTooth og vinterdekk på alufelger.

Yaris S Edition er tilgjengelig fra denne måneden, og i følge informasjonssjef Espen Olsen hos Toyota Norge får kunden utstyr til en verdi av kr 21.000 for et pristillegg på 6.500 kroner.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: