Cadillac : Luksuriøs Cadillac - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Luksuriøs Cadillac
Cadillac Ciel (himmel på fransk) er en åpen, fireseters luksuscruiser designet for vestkysten av USA. “Californa dreaming”.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Konseptbilen debuterte på den klassiske bilfesten i Montery i California i helgen. Den er diger, med en lengde på 517 cm og en bredde på 197 cm, men rager bare 127 cm i høyden. Akselavstanden er hele 317,5 cm – 30 cm lengre enn Cadillac CTS.

Felgene er massive 22-tommere i aluminium med børstet nikkel. Dekkene er i dimensjon 265/35 R22.

Drivlinjen er hybrid med en liten elmotor og en twin turbo 3,6-liters V6 som byr på 425 hestekrefter og et dreiemoment på 583 Newtonmeter.

Ciel har fire dører – de bakre er hengslet i bakkant, og den har ingen B-stolpe. Derimot har den en solid ramme rundt frontruta som skal sørge for stabilitet i den åpne konstruksjonen.

Interiøret er luksuriøst med detaljer i fineste skinn og oliventre. Det er gode plass til fire voksne og deres bagasje. For kjølige kvelder har bilen innebygget pledd i kasjmirull. I tillegg er det aromatiske kontroller i armlenene.

Det fins i tillegg oppbevaringsrom med solskjermer, solbriller og håndklær pluss en humidor med et antall utsøkte sigarer.

Bilen er designet ved GMs North Hollywood Design Center under ledelse av Frank Saucedo. Niki Smart har ansvar for eksteriør mens interiøret er designet av Buzyn.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: