Porsche 911: Racerigget 911 GT3 Cup - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Racerigget 911 GT3 Cup
Porsche 911 GT3 Cup er populær blant de som liker å kjøre fort på bane. Nå kommer den i helt ny innpakning.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Siden 1998 er det solgt 2395 eksemplarer av den nesten standard gatebilen som er tilpasset de som driver med såkalt club-racing.

Den nye 911 GT3 Cup er motorsportversjonen av den kommende GT3 gatebilen og er basert på syvende generasjon (991) av sportsbilikonet fra Zuffenhausen. Bilen kan kjøres i Porsche Mobil 1 Supercup fra 2013.

Nye 911 GT3 Cup har en 3,8-liters boxersekser med 460 hestekrefter ved 7500 omdreininger. Det er 10 hester mer enn forgjengeren.

Giroverføringen skjer via en 6-trinns dogshift kasse som er utviklet av Porsche Motorsport, og styres for første gang på Cup-modellen via hendler på rattet.

Nye felger med senterbolter er utviklet av Porsche Motorsport. Bredden på Michelin racing-dekkene (slicks) er økt med to centimeter foran og en bak til henholdsvis 27 og 31 centimeter.

Bremsesystemet består av 380 millimeter ventilerte skiver med 6-pots calipere foran mens bakhjulene har 4-pots calipere.

Førerens sikkerhet er hevet gjennom et nytt bur som beskytter føreren i tilfelle kollisjon eller taking – slikt skjer som kjent med jevne mellomrom i motorsport.

Racingsetet er spesialutformet rundt hode og skuldre, og polstringen kan tilpasses den enkelte sjåfør. En redningsluke i taket gjør det enklere for medisinsk personell å få behandlet føreren etter en eventuell ulykke.

- Nye 911 GT3 Cup er mye enklere å teste ut grensen med, sier testfører Timo Bernhard som har vært engasjert med utviklingen av bilen. - Bilen er svært godt balansert, og den nye akselgeometrien er enormt positiv for kjøreegenskapene.

Som forgjengeren bygges 911 GT3 Cup ved Porsche-anlegget i Stuttgart-Zuffenhausen, på samme samlebånd som gatebilene.

Ved motorsportsenteret i Weissach får den montert inn racing-detaljene og testes på bane av en profesjonell racingfører før den leveres til kunden.

Basisprisen for en 911 GT3 Cup er 181.200 euro pluss lokal skatt. Du slipper fargetillegg, for alle er hvite.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: