Mazda 5: Oppfrisket Mazda5 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
34 bilder i galleri
Oppfrisket Mazda5
Mazda foretar et lite ansiktsløft på sin 5er for å få den i takt med det nye designspråket.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Dette er en av våre favoritter i segmentet for kompakte flerbruksbiler. Ikke bare byr den på en mer sportslig kjøreopplevelse enn de fleste konkurrentene – den har også smarte løsninger som to skyvedører og en fleksibel innredning som er enkel å ommøblere.

Det er ikke de store grepene som er foretatt, så Mazda lar seg neppe friste til å bruke begrepet «brand new».

De forteller om tre nye lakkfarger, ny setetrim og ny pianolakk-dekor på dashbordet.

De utvendige speilhusene har fått integrerte blinklys og kan foldes sammen automatisk. Og så kommer endelig en finesse de fleste ikke-japanske produsenter har hatt i årevis – tre kjappe blink for å indikere filskift når du trykker lett på retningsviserhendelen.

For å redusere vekt har Mazda latt seg friste til å bytte ut reservehjulet med et reparasjonssett. Kjekt for å spare noen dråper drivstoff og oppnå ekstra plass i bagasjerommet, men det kan medføre problemer om du skulle være så uheldig å punktere langt fra nærmeste dekkverksted.

Nytt tilgjengelig ekstrautstyr er ryggekamera og automatisk blendbart speil, mens USB-port og opplyst hanskerom er standard.

I Norge leveres Mazda5 med to alternative motorer, en for diesel og en for bensin, begge med 115 hestekrefter. Ifølge OFV ble det registrert 192 nye Mazda5 i 2012 – et meget beskjedent antall.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: