Mercedes-Benz SLS AMG: Et lyn rundt Nordsløyfa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Et lyn rundt Nordsløyfa
Mercedes AMG har igjen hatt med sin eldrevne SLS på Nordsløyfa. Det resulterte i ny rekord.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nå kan de ikke skryte av å sette ny rekord for elbiler rundt den legendariske Nordsløyfa ved Nürburgring, for den rekorden er det Toyota som holder med sin elektriske prototyp TMG EV P002.

Men siden Toyotas bil er en prototyp, uten noen som helst produksjonsplaner, kan Mercedes AMG skryte av å ha den raskeste produksjons-el-bilen rundt den 20,8 km lange banen.

Doningen, en Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Electric Drive, gjorde unna runden på 7 minutter og 56,234 sekunder. Det var en standard bil, helt lik den som settes i produksjon denne måneden.

Men det er jo ingen hvilken som helst bil – den har en samlet effekt på 751 hestekrefter og et dreiemoment på hele 1000 Newtonmeter. En motor i hvert hjul sørger for at kreftene til enhver tid fordeles dit de best kan nyttiggjøres for å gi maksimalt grep og akselerasjon.

Null til hundre kan foretas på 3,9 sekunder, potensiell toppfart er 250 km/t og rekkevidden er, ifølge NEDC-syklusen, 250 kilometer. For å nå så langt må du nok være langt lettere på gassfoten enn Marcus Hofbauer var da han satte rekorden rundt Nordsløyfa.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: