Italiensk adel fra Ungarn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Italiensk adel fra Ungarn
Dette er en ny måte å forvanske biler på. Han er fra Kuwait, kjøper Ferrari og Lambo og bygger dem om i Ungarn. Møt Nimrod.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Nimrod var oldebarn av Noah, han med den flytende dyrehagen. I nyere tid var det navnet på et ganske tøft britisk overvåkingsfly.

Men i vår sammenheng, og navnet er helt nytt, er Nimrod illustrert som et galt villdyr med lysende røde øyne som logo i brosjyren

Spør ikke meg.

Bilene er også underlige, men jeg har en følelse av at sjefen kanskje vet hva han gjør. For hvis du har en Cizeta i heimen, sammen med en Pagani og en Spyker og en Bugatti og noen eldre Astoner og litt annet, så vet du kanskje litt om hva folk forventer av luksus/sportsbiler.

I hvert fall har han flyttet til Ungarn, dit han får hentet en Lamborghini nå og en Ferrari da.

Disse bygger han om slik at man skulle kunne gjøre seg bemerket. «Du skjønner, i Monaco er det en Lambo ved hvert hushjørne. Der skal det litt til for å gjøre seg bemerket», sier Bader Al Roudhan.

Trekløver
Zero heter den som skal skaffe deg parkeringsplass utenfor Casino i Monte Carlo.

Avanti Rosso (høres ut som kommunistenes muntre rop da de mobiliserte mot Mussolini) er en Aventador av typen «kjør den hvis du tør».

Mens Katyusha, med utgangspunkt i Ferrari, er en så fantastisk historie at den fortjener å bli presentert ordrett fra brosjyren: 

«Moscow is a city that never sleeps. You can have everything you want. Luxury, individuality, power, sportiness, elegance – or all of them? You choose.

But let us introduce you to Katyusha, the Russian woman with a highly sophisticated Italian charm, but with the Russian power that can destroy you immediately. Can you handle that?

Meet Katyusha and be enchanted by her beauty. She will take you to her favourite places that you will never forget……ever. And you will fall in love with her……forever.”

Og så er det noen som syns bilutstillinger suger!

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: