Nissan : Trend spotting - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Trend spotting
Jeg så det først på Nissans Bladeglider. Men da jeg så temaet en gang til, og enda kulere, på den nye Maseratien, slo jeg fast at her har vi en kommende trend.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Se på de tøffe hjulene til Bladeglider, Nissans sivil-utgave av Le Mans-konkurrenten DeltaWing slik den sto på bilutstillingen i Genève.

De har en hel plate, ikke noe tøvete med eiker eller noe eike-aktig, men de bruker er skarp elektrisk blåfarge for å antyde en slags eiker, og for å bryte opp de store flatene.

Hvordan det ser ut i fart aner jeg ikke, og akkurat her er jeg mer enn fornøyd med disse hjulene som skulptur.

Da jeg kom lenger bort i utstillingens største hall og møtte den nye Maserati Alfieri var det helt åpenbart at her er det noe som kommer.

Først så jeg akkurat den samme blåfargen på antydningene av luftutslipp på siden av panseret – fargen glitret ganske nydelig der. Men så senket jeg blikket ned mot hjulene.

Dette må være årets beste felger.

Fem bolter og fem kraftige eiker som hver består av to – det er klart det blir masse vask og rensing og pussing med slike detaljer, men med slike hjul, hvem kvier seg for litt innsats da?

Men i tillegg har de altså denne finten med tynne «tråder». De er av sykkeleike-tykkelse, går annen hver gang til innsiden av felgen, annen hver gang til utsiden, har akkurat den samme intense blåfargen, og kunne vel egentlig like godt bare vært kraftige, runde strikker som hadde vært festet til felgen?

Uansett materiale, løsningen er både original og – sikkert – trendsettende. Det blir ikke lett å utfelge disse felgene ved den neste råner-samlingen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: