Mazda 3: Et sikkert valg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Et sikkert valg
BILTEST: Ferske konkurrenter som Mazda3 og Peugeot 308 utfordrer Volkswagen Golf. Alle tre har høyt sikkerhetsnivå, er gode å sitte i, og har fine kjøreegenskaper. Hvor godt kjenner Golf pusten fra de to andre i nakken?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i Bil 2/3-2014.

Kompaktklassen, også kalt Golf-klassen, med sine mange ulike modellvarianter, dekker bilbehovet for svært mange nordmenn. Golf, den desidert mest solgte bilmodellen her i landet i fjor, sto alene for hele 7366 nye biler på veien i 2013.

Mazda3, Peugeot 308 og Volkswagen Golf har mange fellesnevnere. Våre tre testbiler har høyt sikkerhetsnivå, solid utstyrsnivå, gir god sittekomfort, og er rommelige nok til de fleste familiers behov. Dessuten kan de vise til dynamikk på et høyt nivå, med andre ord byr de på gode kjøreegenskaper.

Bensinmotorer er tatt inn i varmen igjen, takket være myndighetenes avgiftsjusteringer. Vi valgte derfor å kjøre de tre testbilene med mellomstore bensinmotorer, motorer som gir et godt kompromiss mellom pris og krefter.


LES VIDERE:
- Innledning
- Peugeot 308
- Mazda3
- Volkswagen Golf
- Vårt valg
- Testvurdering og poeng Peugeot 308
- Testvurdering og poeng Mazda3
- Testvurdering og poeng Volkswagen Golf

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: