Lexus : Utsolgt før lansering - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Utsolgt før lansering
Går du og sikler på en Lexus NX 300h, den nye SUV-en? Da må du innstille deg på lang ventetid. Årets kvote er nemlig utsolgt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Lexus var i mange år et nisjemerke i Norge. I 2005 leverte Norges ene Lexus-forhandler 50 nye biler, men de siste årene har merket opplevd kraftig vekst takket være modeller som appellerer til et bredere publikum. Samtidig er forhandlere på plass i de største byene.

I 2013 ble det for første gang registrert over 500 nye Lexus på norske skilter, ifølge statistikk fra Opplysningsrådet for Veitrafikken.

Siden lanseringen i 2010 er det kompaktmodellen CT 200h som har vært viktigste drivkraft, men nå ser det ut til at en ny modell vil ta over – den mellomstore SUV-en NX 300h.

- Etter kun to ukers salg har vi allerede passert 170 kontrakter på bilen, og vi har dermed solgt årets kvote. Dette er langt mer enn forventet på så kort tid, sier leder for Lexus Norge, Jan Christian Holm.

Nå jobber den norske Lexus-organisasjonen på spreng for å sikre større tildeling av kundebiler for registrering og levering i år.

- For neste år er salgsmålet 750 biler, hvilket er tre ganger så mye som det totale Lexus-salget hittil i år, fortsetter Holm.

- Bilen som får en startpris på 523.500 kroner treffer et bredt publikum i Norge, og det er tydelig at vi med denne modellen tiltrekker oss mange nye kunder.

- Lexus skal fortsatt være et eksklusivt nisjemerke i Norge, men det er selvsagt veldig motiverende for organisasjonen å oppleve at en ny modell får en slik mottakelse i det norske markedet, avslutter Holm.

Bladet Bil / BilNorge.no er blant de første internasjonale medier som får kjøre Lexus NX 300h. Det skjer i USA neste uke, og vi kommer selvsagt tilbake med våre førsteinntrykk på BilNorge.no.

Mye kan sies om designen Lexus har valgt for sine nye SUV, men at NX 300h skiller seg ut i mengden kan nok alle enes om:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: