Mazda CX-5: Norgesmester foredles - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Norgesmester foredles
Norges mest solgte SUV de to siste årene, Mazda CX-5 får et ansiktsløft og ny teknikk.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

CX-5 var Mazdas første modell med Skyactiv teknologi da den kom på markedet våren 2012. Den sporty SUV-en har blitt omfavnet av mange nordmenn og er ifølge OFV den mest registrerte SUV-en de to siste årene.

I mars kommer en oppgradert modell på markedet med kosmetiske endringer i fronten samt nye lykter. Innvendig er panelene forfinet og to koppholdere er standard.

På plass er også MZD Connect, Mazdas mobile oppkoblingssystem med 7-tommers berøringsskjerm og Bluetooth oppkobling samt at DAB-radio er standard.

Økt sikkerhet
Nye sikkerhetssystemer er på plass som standard eller tilleggsutstyr, avhengig av utstyrsnivå. Du får for eksempel adaptivt fjernlys som standard i kombinasjon med utstyrsnivå Optimum.

Annet tilgjengelig utstyr er Blind Spot Monitoring (BSM) som oppdager biler i blindsonen og som i tillegg oppdager og varsler om kryssende trafikk ved rygging ut fra en parkeringsplass.

Rear SCBS er et system som automatisk bremser om man er på vei til å rygge på en gjenstand eller bil. Lane Keep Assist (LKA) er et system som gir vibrering/motstand i rattet når føreren uten hensikt er på vei ut av sitt kjørefelt.

CX-5 Optimum har i tillegg fått Mazda Radar Cruise Control, (MRCC), adaptiv fartsholder som sørger for ekstra komfort ved langkjøring og Smart Brake Support, (SBS), som aktivt advarer og bremser ved risiko for kollisjon opp mot 145 km/t.

Ny kraftpakke
2015 utgaven av Mazda CX-5 har de samme motoralternativer som dagens CX-5, men har i tillegg fått et nytt motoralternativ, den kraftige 2.5-liters bensinmotoren med 192 hk som finnes på Mazda6.

Som på Mazda6 er denne motoren kun tilgjengelig i utstyrsnivå Optimum i kombinasjon med automatgir.

2015 utgaven av Mazda CX-5 blir tilgjengelig i Norge fra mars 2015.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: