Aston Martin V12 Vantage: Race-inspirert Aston - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Race-inspirert Aston
Aston Martin lager en spesialversjon av Vantage. Opplaget begrenses til 100 eksemplarer som med stor sannsynlighet selges ut ved lanseringen i Genève.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Aston Martin Vantage GT3 har en seksliters V12 som er trimmet opp til 600 hester og et dreiemoment på 625 Newtonmeter. Når bilen i tillegg er lettet med 100 kg blir det ytelser i den absolutte toppklassen, som null til hundre på 3,7 sekunder og toppfart på 297 km/t.

Perfeksjon
Bilen er lavere og bredere enn sine søsken i Vantage-familien. Større sporvidde på begge aksler skal sørge for at Michelin Pilot Super Sport-dekkene sitter som klistret i svingene, både på vei og bane.

Karbonfiber og aerodynamiske detaljer inkluderer en stor bakvinge og en ny frontsplitter som skal sørge for ekstra downforce i høye hastigheter.

Blant detaljene som reduserer vekten finner vi frontfanger og skjermer i karbonfiber, Li-ion startbatteri, og den kan leveres med karbonfiber tak og polykarbonat vinduer som reduserer vekten ytterligere. Da blir vekten 1565 kg.

-Motorsport ligger i genene til Aston Martin. Vantage er bilen vi benytter verden rundt, og da var det naturlig å lage en spesialutgave som flytter vår ekspertise ut på veien, sier Aston Martin-boss Andy Palmer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: