Aston Martin : Flere får kjøpe Lagonda - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
29 bilder i galleri
Flere får kjøpe Lagonda
Da Aston Martin presenterte sin mest eksklusive modell, skulle den kun selges i Midtøsten. Nå får flere tilgang til luksusdoningen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Avdukingen av Lagonda Taraf skjedde i Dubai i november, og meningen var at de 200 eksemplarene som skal bygges skulle være et eksklusivt tilbud til søkkrike arabere.

Men nå har den britiske luksusbilprodusenten endret planene, slik at flere får mulighet til å sikre seg et av de eksklusive eksemplarene.

Enkelte markeder i det kontinentale Europa kommer på Lagonda-kartet, og siden bilen nå også tilbys med høyreratt åpnes det for kunder i Storbritannia og Sør-Afrika også.

Aston Martin-sjef Dr. Andy Palmer sier han har jobbet for dette siden han startet i selskapet i fjor.

- Jeg vil tilby bilen til kunder verden rundt som har meldt sin interesse, og jeg er glad for at vi nå åpner for bestilling i nye markeder, sier Palmer. Han legger til at produksjonstaket på 200 biler fortsatt står fast.

Super eksklusiv
Lagonda Taraf er bygget på Aston Martins fleksible VH-arkitektur, og karosseriet består i stor grad av karbonfiber. Den blir håndbygget av spesialister i Gaydon i dedikerte produksjonslokaler hvor blant annet superbilen One-77 er lagd.

Motoren er en seksliters V12, men ellers er det sparsomt med tekniske detaljer.

Bilen skal tilbys gjennom Aston Martins VIP salgsprogram, der prisen forblir konfidensiell mellom selger og kjøper. En listepris er uansett lite interessant, siden man forventer at kundene vil skreddersy bilen i samarbeid med Aston Martins Q-avdeling.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: