Mercedes-Benz V-Klasse: Sport og nytte - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Sport og nytte
MPV-er, eller flerbruksbiler, er ikke det som forårsaker hjertebank hos bilentusiaster flest. Det ønsker Mercedes å endre på.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På Genève-utstillingen i vår viste Mercedes «Concept V-ision e» – en studie som fikk stor oppmerksomhet, dels fordi den hadde en ladbar hybrid drivlinje, og dels for at den var stylet og foredlet med spennende snacks av AMG.

Sistnevnte har inspirert Mercedes til å utforske nye muligheter. På IAA i Frankfurt lanserer de en AMG Line utstyrslinje for V-Klasse med spesielle støtfangere, distinkte sideskjørt, 19-tommers spesialfelger og en spoiler-leppe.

Tøffe detaljer
AMG Line inkluderer også et 17-tommers bremsesystem, samt 15 mm senking med stivere oppsett av fjærer og dempere.

Interiøret kjennetegnes ved blanke luftdyser, sportspedaler i børstet aluminium, karbonfiber-look dekor og sort taktrekk.

Samtidig lanseres nytt tilleggsutstyr, som et panorama soltak, en stor senterkonsoll med integrert kjøler og LED-belyste koppholdere, to iPad-holdere og aircondition for baksetepassasjerene.

- V-klasse AMG Line presenteres på IAA nå i september. Foreløpig har vi ikke pris på denne varianten for Norge. Vi er heller ikke kjent med at AMG Line vil bli gjort tilgjengelig på varebil-versjonen Vito, sier Olav K. Thingwall, PR- og informasjonssjef for Mercedes-Benz Nyttekjøretør til BilNorge.no.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: