Skoda Superb: Variasjoner over Superb - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Variasjoner over Superb
Skoda Superb er i år kommet i helt ny innpakning – den tredje generasjonen. Noen nye varianter vises nå i Frankfurt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

For første gang lanseres Skoda en Superb SportLine. Merkets stigende popularitet skyldes delvis godt tilsig av yngre kjøpere, og blant disse er det nok mange som vil sette pris på denne muligheten.

SportLine omfatter sportslige detaljer for eksteriør og interiør, samt en omfattende utstyrspakke. Pakken kan leveres i kombinasjon med de fleste motorer, unntatt de rimeligste.

Blant godt synlige detaljer er sorte spesialfelger i 18 eller 19 tommer, sotede vinduer i bakre regioner og senket sportsunderstell (15 mm lavere).

Interiøret inkluderer tre-eiket sportsratt og girkule i skinn, sportsseter i Alcantara, pedaler med aluminium-finsih og detaljer i karbon-look.

Er du mer opptatt av drivstofføkonomi enn av sportslige utseende, kan du velge Superb GreenLine – den gjerrigste varianten i familien. Med 1,6-liters TDI-motor på 110 hk har den store stasjonsvognen et snittforbruk på 0,37 liter på mila.

Det tilsvarer et CO2-utslipp på 95 gram per kilometer og gir Superb GreenLine en teoretisk rekkevidde på 1780 kilometer med full tank.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: