Ferrari : Ferrari velger Norge - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ferrari velger Norge
Ferrari brukte norske landeveier da de filmet release-videoen for den nye 488 Spider. For en bilturistreklame dette er blitt!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Norge må ha verdens dårligste bilspion-fotografer. Først møtte vi den nye Renault Talisman. Der hadde de vært gjennom omtrent hele Norge med usminkede produksjonsversjoner da de filmet og fotograferte den forut for lanseringen.

Ikke en lekkasje.

Så dukker altså Ferrari opp med denne videoen. Her er det heller ingen som har klart å komme opp med noen «se-hva-Ferrari-tester», enda de har brukt Atlanterhavsveien, kjørt over vidda og vært i Trollstigen med en bil i den offisielle blå lanseringsfargen.

Man skulle tro den ville vært lett å få øye på.

Men en annen morsom ting som denne filmen viser er at man MÅ ikke kjøre rasende fort for å ha det moro – i hvert fall ikke på norske landeveier.

Vi får litt blårøyk og litt bakhjulsslipp opp Trollstigen og vi ser føreren slå matinetto-bryteren fra Wet til Sport til Race til CT OFF – og da har du ikke andre enn deg selv å stole på!

Men man har allikevel en følelse av at dette holdt seg innenfor lovlige rammer – fordi veiene våre er så vanvittig utfordrende.

Nyt filmen og vær enig i at Ferrari er plutselig blitt mye mer aktuell når man ser for seg en liten tur på landet.

Behind the scenes:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: