BMW 7-serie: Så kom originalen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
35 bilder i galleri
Så kom originalen
For noen dager siden skrev vi at Alpina hadde laget en verdig erstatning for en M7 som aldri ble lansert. Men så svarte BMW på tiltale!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nå heter den riktig nok ikke M7, men M760Li xDrive vil nok likevel dekke behovet for de som er ute etter akselerasjon og fartsressurser i en innpakning av maksimal komfort og fremkommelighet.

Les om BMW Alpina B7 xDrive her

Den 6,6-liters TwinPower Turbo V12-eren under det lange panseret varter nemlig opp med 600 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Newtonmeter allerede ved 1500 omdreininger.

Den 2,2 tonn tunge bilen gjør null til hundre på 3,9 sekunder og har en toppfart på 250 km/t, om du da ikke spanderer på deg en M Driver’s Package som løfter grensen til 305 km/t.

Med slike ressurser til rådighet er det slett ikke dårlig med et snittforbruk på 1,26 liter på mila og et CO2-utslipp på 294 gram per kilometer.

Les mer om nye BMW 7-serien

20-tommers spesialfelger (760M) i matt metallic har dekkdimensjon 245/40 R20 foran og 275/35 R20 bak.

Standardutstyret «Executive Drive Pro» chassis sørger for at komfort, så vel som dynamiske egenskaper, er vel ivaretatt.

Active Steering er standard og xDrive firehjulsdriften sender mesteparten av kreftene til bakhjulene under normale omstendigheter.

(saken fortsetter)

Sport eller Excellence
M aerodynamikkpakke er også standard og består av bl.a. sportseksos, med doble rør på hver side, samt M Sport bremser med calipere i blå metallic.

Innendørs har bilen Comfort-seter med elektrisk justering, samt eksklusiv trim i nappaskinn og sortlakkert edeltre.

Om ønskelig kan du bestille bilen som M760Li xDrive V12 Excellence. Da blir M Sport-pakken erstattet av Pure Excellence eksteriør- og interiørpakker.

BMW oppgir foreløpig ikke noen pris, men den V8-motoriserte 750Li xDrive koster 1.566.000 kroner, så vi må nok regne med at V12-utgaven havner på rundt to millioner. Den blir nok et vanligere syn i arabiske emirater enn på våre breddegrader.

Priser og data BMW 7-serie

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: