Mercedes-Benz : Maybach for paranoide - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Maybach for paranoide
Nå lanserer Mercedes-Maybach modellen for dem som trenger maksimal sikkerhet på veien.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ifølge Stuttgart er Mercedes-Maybach S 600 Guard den første sivile bil som er VR10-godkjent. Det innebærer sikkerhet på aller høyeste nivå for passasjerer og mannskap. På dette nivået skal karosseriplater og vinduer tåle angrep fra et maskingevær.

Mercedes hevder at beskyttelsen ikke går på bekostning av komfort. Den 545 cm lange bilen med en akselavstand på 336,5 cm er 20 cm lengre enn en Mercedes S-Klasse (lang utgave) i begge målene.

Passasjerene kan dermed nyte ekstra benplass i tillegg til standardutstyr som eksklusive stoler med alle justeringsmuligheter og en rekke spesialutstyr som er forbeholdt Maybach-modellene.

Statsledere og toppsjefer har aldri hatt samme grad av komfort og beskyttelse som de har i en Mercedes-Maybach S 600 Guard – setene er plassert ekstra langt bak for å hindre innsyn og gi ekstra beskyttelse.

Mercedes-Maybach har bestrebet seg på å gjøre den pansrede versjonen mest mulig lik en vanlig Maybach for at den skal vekke minst mulig oppmerksomhet.

Men en rekke tekniske detaljer gjør at den er fullt kjørbar under et angrep og derfor i stand til å komme seg ut av faresonen mens de som er om bord har maksimal beskyttelse.

Prisen for en Mercedes-Maybach S 600 Guard starter på 470.000 euro i tillegg til lokale avgifter, men det er ikke bare å spasere inn i nærmeste Mercedes-sjappe og bestille en. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: