BMW X1: Lang BMW X1 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Lang BMW X1
Bilmessen i Beijing er synonymt med lange biler. Her er BMW X1 skreddersydd for den folkerike nasjonen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Med en lengde på 456 cm og en høyde på 162 cm er den L-utgaven av BMW X1 13 cm lengre og 3 cm bredere enn bilen som selges i Europa.

Det betyr ikke at det er plass til en tredje seterad, bare at baksetepassasjerene får ekstra god benplass.

Inntil 18 cm mer med setene i bakerste posisjon – de kan nemlig skyves 13 cm i lengderetningen og tiltes avhengig av om man vil ha maksimal komfort eller trenger plass til litt ekstra bagasje.

X1 er en populær modell i Kina – av hittil solgte 800.000 X1 (inkludert første generasjon), er 200.000 solgt i Kina, og 140.000 av dem også bygget lokalt ved BMW Brilliance anlegget i Tiexi.

Den strukkede modellen leveres med alternative drivlinjer, alle med bensinmotor. X1 sDrive18Li har en 3-sylindret motor med 136 hk i kombinasjon med forhjulsdrift og 6-trinns automatkasse.

De som går opp et hakk kan velge mellom sDrive20Li med forhjulsdrift eller xDrive20Li med firehjulsdrift – begge med 192 hestekrefter.

Toppmodellen X1 xDrive25Li har firehjulsdrift og 231 hk. Alle de firesylindrede motorer har 8-trinns automatgirkasse som standard.

Denne modellen er skreddersydd for Kina, men det har også vært spekulert i en lang modell for Europa med plass til tre seterader. Vi har også vist avslørende spionbilder av en slik modell

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: