Mazda CX-5: Mazda CX-5 dresses om - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Mazda CX-5 dresses om
OPPDATERT: Ny Mazda CX-5 presenteres på Los Angeles Auto Show om en uke. Det første silhuettbildet Mazda slapp viste en slående likhet mellom nåværende og ny CX-5. I dag kan har vi fått tilgang til datamanipulerte bilder. Så kan du selv vurdere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Jeg kan bekrefte at ny CX-5 blir omtrent like stor som dagens modell og at drivlinjene blir de samme, sier administrerende direktør Karianne Westby hos den norske Mazda-importøren.

Nye CX-5 lanseres i Norge i løpet av våren.

CX-5 var bilen som for noen år siden fikk Mazda opp av hengemyra i Norge, og i perioder var mestselgende kompakt-SUV. Fortsatt befinner CX-5 seg på bestselgerlisten, sammen med lillebror CX-3.

Å endre et vinnende team til det bedre er alltid en stor utfordring. Derfor gjør ikke Mazda banebrytende grep på CX-5. Selv om bilen framstår som ny med skarpere linjer og nytt interiør, er plattformen i prinsippet den samme.

Norges rop etter elbiler og ladbare hybrider er heller ikke denne gang bønnhørt i Hiroshima. Nye CX-5 kommer kun med diesel- og bensinmotorer. Naturligvis beholdes muligheten for firehjulsdrift, og fortsatt i kombinasjon med automatgir.

Det kan gi Mazda utfordringer i Norge i årene framover fordi Stortinget rett før sommerferien banket gjennom energimeldingen hvor det legges opp til å fase ut de såkalte fossilbilene fra 2025.

Elbiler, ladbare hybrider og hybrider står allerede for 40 prosent av samlet personbilsalg.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: