Mercedes-Benz : Toppløs luksustopp - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
51 bilder i galleri
Toppløs luksustopp
Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet skal tilfredsstille de aller mest kresne tilhengerne av åpen luksus. Derfor er antallet begrenset til 300 eksemplarer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er nesten utrolig at det er plass til så mange varianter i denne smale nisjen, men etter Mercedes-Benz S500, Mercedes-AMG S 63 4Matic og Mercedes-AMG S 65 Cabriolet, lanseres nå den hyper-eksklusive Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Dette er det ypperste av luksus, og skal appellere til dem som vurderer en åpen Rolls eller Bentley. Prislappen er 300.000 euro, og da gjør det kanskje ikke noe at opplaget er begrenset til 300 eksemplarer.

V12
Motoren er den samme som i topputgaven fra Mercedes-AMG – en 6,0-liters V12 med 630 hestekrefter og et dreiemoment på 1000 Newtonmeter. Girkassen er en 7G-Tronic, og selvsagt har bilen Airmatic luftfjæring med trinnløs regulering av dempingen.

Produsenten lover null til hundre på 4,2 sekunder og en toppfart på 250 km/t. Hvis sistnevnte irriterer, får du sikkert din personlige ingeniør til å fjerne den elektroniske sperren.

Blant spesialitetene i Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet er at du kan velge mellom ni fargekonsepter for interiør – alle utført i utsøkt perforert skinn av fineste hanskekvalitet og med fossemotiv. Dette er et element vi første gang så i Concept S-Class Coupé i 2013.

Alt av utstyr
Det meste som er ekstrautstyr på en ordinær S-Klasse Cabriolet – som Aircap, Airscarf og Swarovski hovedlys – er standard i Maybach-versjonen.

I tillegg får du med «på kjøpet» en eksklusiv bagasjekolleksjon fra «Maybach - Icons of Luxury» bestående av to store reisevesker og to lifestyle bagger laget i samme skinn som interiøret. Bagasjen har etiketter som forteller hvilket nummer av de 300 eksemplarene din bil er.

Tilsvarende plaketter finner du også strategisk plassert inne i bilen. Og når du parkerer din Mercedes-Maybach Cabriolet for kvelden kan du dekke den med et eksklusivt tøystykke, i samme farge som du har valgt for soft-toppen.

(saken fortsetter)

Eksklusivt
Om du trenger flere argumenter for å rettferdiggjøre kjøpet kan vi friste med et eksklusivt nøkkelknippe i nappaskinn med Maybach-emblem og nummer, samt et sertifikat signert av styreformann og Mercedes-boss Dieter Zetsche.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet kommer på markedet våren 2017 og kompletterer den eksklusive familien som fra før består av S 500 og S 600 modeller, S 600 Pullman, samt den pansrede S 600 Guard som har det høyeste sikkerhetsnivået for sivile biler – VR10.

Høsten 2017 kommer også Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: