Kia : Kia navngir crosser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Kia navngir crosser
Både Hyundai og Kia skal lansere kompakte crossere i løpet av høsten. Her får vi et første glimt av Kia-modellen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Dette er kompakte crossovere, eller SUV-er om du vil, i det såkalte B-segmentet. En av de første modellene ut i denne nisjen var Nissan Juke, men den har etter hvert fått selskap fra mange hold.

Noen eksempler er Renault Captur, Peugeot 2008, Mazda CX-3 og Honda HR-V.

Nå står også de koreanske produsentene for tur

Hyundai har allerede fortalt oss at deres modell skal hete Kona, og nå avslører Kia at de har døpt sin utfordrer «Stonic». Navnet skal være utledet fra «Speedy» og «Tonic» som visstnok referer til første og siste tone i en musikalsk skala. (For meg er det mer naturlig å tenke fart og noe man blander ut ginen med.)

«Således antydes det at kjøretøyet er agilt og byr på noe nytt og forfriskende i det kompakte SUV-segmentet», heter det i Kias pressemelding.

Nå er det nærmest umulig å danne seg et inntrykk av det ferdige produktet basert på designskisser som dette, men Kia lover et sportslig utseende samtidig som familielikheten skal opprettholdes.

Interiøret har fokus på teknologi og ergonomi, og Kia lover sømløs integrasjon av din smartfon i bilens infotainment-system.

Stonic kommer i salg fra andre halvår 2017, og skal bli den Kia-modellen med flest muligheter for kundetilpasning, både eksteriørt og interiørt. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: