BMW : BMW X2 i produksjonsdrakt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
BMW X2 i produksjonsdrakt
BMW har sendt ut de første bildene av X2 i produksjonsdrakt. Men det betyr ikke at vi kan avsløre så mye mer enn tidligere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Bilen er nemlig dresset opp i en kamuflasjedrakt som gjør det umulig å avsløre nye detaljer. Vi fikk jo de første hint da den sto utstilt som konsept på Paris-utstillingen i fjor høst

I januar viste vi spionbilder som avslørte at produksjonsutgaven hadde mye til felles med konseptet, men at de mest ekstreme uttrykkene selvsagt var tonet ned, slik de alltid blir når et konsept skal realiseres.

Bilen på bildene er oppkledd for den urbane asfaltjungelen og tar seg jo flott ut i denne innpakningen.

Vi vet at den skal bygges på UKL-plattformen som også ligger under X1, 2-serie Active Tourer og de nye Mini-modellene. BMW-hyllene har et rikholdig utvalg av diesel- og bensinmotorer å legge under panseret.

Trolig får vi relativt snart også et ladbart alternativ – BMW har jo etter hvert modeller med stikkontakt over hele spekteret.

BMW omtaler X2 som en SAC, Sports Activity Coupé, og målgruppen er unge, ekstroverte og aktive individer.

Vi legger også med en datamanipulert illustrasjon fra Automedia som gir litt bedre indikasjon på hvordan bilen vil se ut når den avdukes på Frankfurt-utstillingen neste måned.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: