Nytt blad på vei - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Nytt blad på vei
Et rykende ferskt Bil havner nå i en postkasse nær deg. Gled deg til mye bil-snacks, fra inn- og utland – pluss et stort messemagasin om Oslo Motor Show!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I den helt ferske utgaven av bladet Bil kan du bli med på tur i Bugatti Chironen til Arne Fredly, og få litt perspektiv på hvordan det er å eie en slik bil fra en som har omtrent hele superbilkatalogen i garasjen.

For en bil, eller hva? Chiron – en bil med 1500 hestekrefter – er i skrivende stund i Norge, klar til å stille opp på det som må være Norges råeste motorfest: Oslo Motor Show.

Blant godbitene som skal på showet kan vi jo nevne en stor, dedikert stance-hall. Her finner du blodsenkede og blanke doninger, med dekkstrekk og hjul som fyller hele hjulbuen.

Petter Solberg, Johan Kristoffersson og Andreas Bakkerud tar alle turen, og det blir rallycross-show i bakgården.

Kustom-kongen John D’Agostino kommer på utstillingen, det samme gjør medlemmene og syklene fra Facebook-klubben «Norwegian Cafe Racers & Custom Builds». Begge er verdt turen på showet alene, tipper jeg.

Monster i regn
Et annet monster, på en litt annen måte, er Mercedes-AMG GT R – beistet fra det grønne helvete. Vi skulle kjøre bilen med slicks-dekk på Bilster Berg-banen i Tyskland, og så kom høljregnet … Likevel, det ble en opplevelse av de sjeldne. Bli med på side 8.

På hjemlige trakter fant vi oss en god-lørdag, og kastet oss ut på landeveien i det som må være to av de bilene som gir mest smil for pengene: Toyota GT86 og Abarth 124 Spider. Er det Toyotaen som med boxer-motor og old-school-oppskrift som gjør smilet bredest, eller kan den turbomatede, fyrrige italieneren sørge for luft på enda flere jeksler?

I bladet tar vi også en kikk på mer hverdagslige biler. Prøvekjøringer av Opel Grandland X, Nissan Qashqai og Kia Niro PHEV, for eksempel – eller en titt på helt nye Nissan Leaf da den sto utstilt i Oslo for ikke lenge siden.

Derfra kan du hoppe over på vår test av lufttrykkmålere. De er billig og fås kjøpt på enhver bilrekvisitaforretning. Men hvilken bør du kjøpe? Vi tester ni forskjellige modeller.

Les også om de ville dekk-konseptene fra høstens Frankfurt-utstilling i denne månedens dekk-tema.

Hestekrefter forklart
I denne utgavens «Under skallet» kan du lære mer om måleenheter brukt i motor-sammenheng. Hvorfor bruker vi hestekrefter? Hva er kilowatt? Newtonmeter? Alt dette på side 30-31.

Som alltid har vi tatt et dypdykk ned i historien til en klassiker – en Youngtimer. Denne gang ser vi på «udødelige» Mercedes 123, og møter Alexander Nygård som har hatt mange modeller av den ikoniske Mercedesen.

Månedens blad er ekstra stort, for å få plass til så mye motor-moro som mulig, og lander i en postkasse nær deg hvert øyeblikk!

Ikke abonnent, sier du? Det kan vi fort få gjort noe med. Om ikke du stikker innom Oslo Motor Show og benytter deg av vårt messetilbud der, kan du også klikke innom denne lenken, og sikre deg at Norges beste bilblad havner rett i postkassen din.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: