Nytt Bil på vei - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Nytt Bil på vei
Det rykende ferske februar-nummeret av bladet Bil er på vei til leserne, proppet med aktuelle reportasjer, tester, prøvekjøringer og presentasjon av nyheter og teknikk for bil- og motorinteresserte.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I den seneste utgaven av Bladet Bil kan du lese om eventyreren og oppfinneren Stig Erling Bakke, Ålgård-mannen som med penger tjent i oljeindustrien har bygd opp en unik bilsamling. Facinasjonen for hvordan ting fungerer førte til at Bakke brukte 3000 timer på å ferdigstille en 1939-modell Chevy Business Coupe med 427 kubikktommer Le Mans-motor og komplett C5-ledningsnett.

Kjekt å bygge
Det er selve byggingen som er kjekt, sier Bakke, som ikke erkjenner at noe er problematisk eller umulig, men kun utfordringer. Som da han satte i gang prosessen med å få hjem til Ålgård et flyvedyktig «Huey» (Bell UH-1) kamphelikopter med tre års fartstid fra Vietnamkrigen. Og han fikk det til.

Bakke kan du møte på Automessen på Lillestrøm torsdag 8. februar.

Utenfor allfarvei
I Bil forteller vi også historien om Ørn Thomsen, islendingen som for 20 år siden tok med seg Arctic Trucks til Norge, og har brukt tiden til å vekke nordmenns interesse for alternativ bruk og styling av robuste firehjulstrekkere.

Ikke hørt om Mads Siljehaug fra Lillehammer? Siljehaug er et av talentene innen norsk motorsport og er i år er på plass i en Lamborghini Gallardo GT3 i Blancpain-serien. Det betyr samtidig at Mads kan følges live på Eurosport gjennom hele sesongen.

Bakgrunnsstoffet om stjerneskuddet finner du naturligvis i Bil.

SUV under lupen
Selvfølgelig inneholder bladet flerbilstest og enkelttester. I dette nummert analyseres SUV-er for folk flest: Opel Grandland X, Peugeot 3008, Skoda Karoq og Subaru XV.

Og lurer du på hva det etter hvert så vanlige begrepet «torque vectoring» (momentfodeling) inneholder, finner du et grundig og underbygd svar i Bil.

Ikke abonnent? Da er det bare å klikke her så sikrer du deg Norges beste bilblad rett i postkassen.          

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: