Nissan Leaf: Første kunder med ny Leaf - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Første kunder med ny Leaf
I dag kunne fem kunder plukke opp sin nye Leaf som de første i Norge. Aldri tidligere har det vært forhåndssolgt så mange eksemplarer av en elbil kundene ikke har sett.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nissan-forhandler Birger N. Haug Buskerud, Lier fikk i dag gleden av å overlevere de første utgavene av nye Nissan Leaf til fem av sine kunder. De ivrigste hadde bestilt bilen da forhåndssalget startet i begynnelsen av september.

– Etterspørselen av nye Leaf har vært over all forventning. Dette er en festdag for Nissan, og vi er i ekstase over å kunne fortelle at mer enn 6500 nordmenn har lagt inn forhåndsbestilling av den nye bilen, sier Anders Mamen-Lund, landssjef for Nissan Nordic i Norge.

Det betyr at forhåndssalget er mer enn doblet siden Nissan gikk ut med antallet de hadde solgt før jul.

Til sammenligning ble det ifølge OFV registrert 6639 av Norges mest solgte elbil, Golf, i hele 2017 mens den utgående Leaf var nummer fem blant elbilene med 3374. Det skal med andre ord mye til at ikke Leaf blir årets elbil-topp.

– Dette gjør den til Norges desidert mest forhåndsbestilte elbil noensinne. Det er viktig å understreke at dette er reelle kundekontrakter, og rundt 10 prosent av dem har bestilt bilen gjennom våre salgsløsninger på nett. Dette er alle kunder som hverken har sett, tatt på eller fått prøvekjøre bilen før de har valgt å kjøpe den, sier Mamen-Lund.

Utleveringene starter nå for fullt utover hele landet, men det stopper ikke der.

– Vi er utrolig stolte og takknemlige over å få så mange nye Leaf-kunder. Heldigvis ser vi at interessen ikke avtar nå som bilen endelig er på plass i Norge. For nå kan alle interesserte få anledning til å prøvekjøre den nye bilen hos sin lokale Nissan-forhandler, og selv vurdere om dette er deres nye bil, sier Mamen-Lund.

Nissan lover en langt bedre leveringssituasjon enn hva tilfellet er for flere av konkurrentene. Da vi snakket med informasjonssjef Knut Arne Marcussen for en måned siden, antydet han at de som bestiller bil i dag i vil få den levert i mai – avhengig av utstyrsvariant.

I dag har han enda bedre nyheter for dem som vurderer å kjøpe ny Leaf:

– Vi har fått tilgang til et stort parti biler i utstyrsnivå Accenta og N-Connecta, de to mellomste nivåene, så nå kan vi levere biler i løpet av noen uker i tillegg til at vi «skuffer unna» biler til de som allerede har bestilt, sier en strålende fornøyd Marcussen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: