Lexus : Kompakt Lexus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Kompakt Lexus
Lexus har i dag sluppet det første offisielle bildet av sin kompakt crossover som skal debutere i Genève neste uke.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi har sett denne komme en stund. På Paris-utstillingen i 2016 viste Lexus en konseptbil med betegnelse UX, samtidig som Toyota debuterte sin C-HR

Hvor mye de to har til felles skal vi nok snart finne ut av, men i mellomtiden får du nøye deg med en pressemelding Lexus Norge har sendt ut i dag, samt de første teaser-bilder og en videosnutt:

Lexus slipper de første offisielle bildene og det første videoklippet av sin kompakt-SUV Lexus UX i forkant av verdenspremieren på Genève-messen 6. mars.

De viser en design som kombinerer en kompakt framtoning med et kraftfullt ytre; understreket av et fremtredende skulderparti og en høy hoftelinje.

Under eksteriøret sørger en helt ny plattform for eksepsjonell karosseristivhet, med et lavt tyngdepunkt som gir en smidighet og kjøreegenskaper på linje med biler i kompaktklassen.

På innsiden kombineres en førerorientert del rundt sjåføren og et romslig og innbydende passasjermiljø, med svært god oversikt over veien.

Med modig design, klasseledende håndverk og innovative teknologiske løsninger, vil UX appellere til kunder i en dynamisk og voksende del av markedet, samt være en inngangsmodell til luksusmerket.

Pressekonferansen på Genève-messen, med Lexus Europa-president, Pascal Ruch og UX’ sjefingeniør, Chika Kako, holdes klokken 10 den 6.mars på Lexus-standen i hall 4 i Palexpo.

Vi lover å komme tilbake nå vi har noe mer å fortelle om bilen. I mellomtiden får du noen flere glimt av den i denne videoen:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: