Honda CR-V: Ny CR-V – endelig til Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Ny CR-V – endelig til Europa
I Genève debuterer en av verdens mest solgte SUV-er i helt ny innpakning. En god nyhet for Norge er at den også blir hybrid, men først i 2019.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi har allerede skrevet om CR-V i et par omganger – først da den debuterte i amerikansk utførelse, og deretter da den entret det australske markedet. 

Men nå står altså endelig Europa for tur – lanseringen skjer i Genève til uken.

CR-V har ligget øverst på statistikken over verdens mest solgte SUV-er i en årrekke, men i fjor ble den passert av Toyota RAV4.

Smalere A-stolper, aerodynamiske støtfangere og deksler under motor og gulv skal sørge for en av de mest aerodynamisk effektive biler i klassen. Fronten er typisk moderne Honda, ikke ulikt nye Civic, men litt mindre ekstrem som seg hør og bør for en SUV.

Nye CR-V har vokst sammenlignet med sin forgjenger, og en strukket akselavstand sørger for vesentlig mer innvendig plass. I tillegg er bagasjerommet dypere med lengre lasteplass, og har et todelt gulv.

For første gang tilbyr utgaven med bensinmotor muligheten for syv seter. Bensinmotoren er en 1,5-liter med turbo som kan kombineres med sekstrinns manuell eller CVT automatgirkasse.

Nytt for Europa er også en hybridutgave med 2,0-liters bensinmotor og to elmotorer. Begge motorer har forhjulsdrift som standard, men kan også leveres med drift på alle fire. Foreløpig nevnes ikke dieselmotorer, så kanskje det ikke blir tilgjengelig i nye CR-V.

For å bedre terrengegenskapene er bakkeklaringen økt med 38 mm for alle varianter, til 208 mm for modellen med bensinmotor og firehjulsdrift.

Levringen av nye CR-V med bensinmotor starter til høsten, mens hybridutgaven følger tidlig 2019.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: