Aston Martin : Strøm på luksustoppen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Strøm på luksustoppen
Aston Martin er lei av at Rolls-Royce og Bentley får være alene i den mest luksuriøse delen av markedet. Nå avslører de sine planer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

På bilutstillingen i Genève viste Aston Martin «Lagonda Vision Concept» – en gedigen eldrevet luksusbil som går direkte i klingen på Rolls-Royce og Bentley.

Nå forteller de at konseptet skal realiseres og avdukes i 2021. Det skal bli den første luksus-SUV som kun drives av utslippsfrie drivlinjer – vi snakker altså om en bil på aller øverste nivå der vi i dag kun finner Bentley Bentayga og Rolls-Royce Cullinan.

Les også: Flere får kjøpe Lagonda

Ikke bare skal den ha et vågalt design inspirert av Vision Concept, bilen skal bygges rundt nær-fremtids-teknologi med batterielektrisk drivlinje og en rekke autonome egenskaper.

Lagonda SUV-en blir ifølge Aston Martin ultra-stilig, super-luksuriøs, samtidig som den er hel-elektrisk og utslippsfri.

Designtopp Marek Reichman lover at produksjonsmodellen får en design som er like revolusjonerende som Vision Concept.

– Lagonda er et luksusmerke, men også et merke som er grunnlagt på teknologi. Denne bilen blir ulik alle andre SUV-er på markedet, med en design som peker inn i det 21. århundre, sier han.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: