BMW 3-serie: BMW pisker opp stemningen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
39 bilder i galleri
BMW pisker opp stemningen
En ny generasjon 3-serie er snart lanseringsklar. Nå skaper BMW oppmerksomhet – ved å sende ut egne «spionbilder» tatt på Nordsløyfa.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Tidlig i sommer presenterte vi bilder og datamanipulasjoner av denne bilen her på BilNorge.no. Men BMW synes tydeligvis de har greid å holde den for godt skjult, for nå «lekker» de en bunke bilder og video av en lett kamuflert bil tatt på Nordsløyfa.

Dere som teller er kanskje enige når BMW forteller at nykommeren som er på vei er syvende generasjon, og at den originale kom i 1975?

– BMW 3-serie har i en årrekke vært selve målestokken for kjøreglade biler. Nå ligger lista for å levere klassens sportsligste modell høyere enn noen gang. En helt ny generasjon BMW 3-serie utfordres av både forventninger og forpliktelser, sier kommunikasjonsdirektør Marius Tegneby i BMW Group Norge.

Det er nærmest en selvfølge når han bekrefter at vektfordelingen mellom akslene er 50:50, slik den er på alle BMWs bakhjulsdrevne biler.

Vekten er redusert med inntil 55 kg fra dagens generasjon, og tyngdepunktet senket med rundt 10 mm. Legg til økt sporvidde, og du har et godt fundament for mer sportslige kjøreegenskaper.

BMW forteller videre om et nytt, innovativt dempersystem som skal bidra til at vibrasjoner forårsaket av ujevnheter i veibanen nøytraliseres for å oppnå best mulig komfort. Det vil også komme et nytt sportsunderstell med «særegne egenskaper».

(saken fortsetter)

Blant motoralternativene fremhever BMW en oppdatert firesylindret bensinmotor – den kraftigste firer som noensinne en brukt i en produksjonsmodell fra BMW.

Men effekten går ikke på bekostning av forbruket – det er faktisk redusert, mye takket være en videreutviklet 8-trinns Steptronic automatgirkasse.

– Vi ser frem til å fortelle mye mer om helt nye BMW 3-serie senere. Imidlertid kan vi røpe at det ikke er lang tid til vi slipper flere nyheter, forteller Tegneby.

Helt i bunnen av galleriet under finner du datamanipulerte bilder av nye 3-serien, inkludert stasjonsvognen som på BMWsk heter Touring. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: