BMW : Sniktitt på nye M-SUV-er - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
Sniktitt på nye M-SUV-er
De som var på DTM-løp på Nürburgring i helgen fikk se to nye M-modeller fra BMW, lett kamuflerte.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Hittil har du måttet opp i X5 eller X6 for å få en BMW-SUV fra M Sport, men nå kommer snart løsningen for deg som foretrekker litt mindre SUV-format. Ikke bare én, forresten, men to.

For under helgens DTM-løp viste den BMW frem prototyper av X3 M og X4 M i sine rette omgivelser. Det er jo nettopp på Nürburgring bilene deres perfeksjoneres for å få frem de mest sportslige egenskapene.

På tross av den psykedeliske kamuflasjen ser vi at bilene har store luftinntak og optimalisert aerodynamikk slik vi er vant med på ekte M-modeller. Og jeg er overbevist om at publikum som opplevde bilene i aksjon ikke kunne unngå å høre snerret fra de fire store enderørene.

Her kommer direkte utfordrere til Porsche Macan Turbo, for selv om BMW foreløpig er sparsomme med detaljer om de nye modellene, avslører de at de er utstyrt med rekkeseksere med Twin Power Turbo-teknologi.

Trolig krefter nok til å matche Macans 400 hester.

Les vår prøvekjøring av Macan GTS

Og så får bile en variant av M xDrive-teknologien som først ble introdusert i nye M5, noe som garanterer lystige kjøreegenskaper. En aktiv M bakdiff skal sørge for dynamikk i svinger og det BMW betegner som uovertrufne kjøreegenskaper i segmentet.

Foreløpig nevner ikke BMW noen lanseringsdato, men den ligger neppe langt inn i fremtiden, for de medgir at produksjonen allerede har startet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: