BMW 8-serie: Her er 8-serie Cabrio - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Her er 8-serie Cabrio
SPIONBILDER: Det er neppe noen tilfeldighet at BMW slipper våre fotografer så nær innpå en nesten ukamuflert bil – det tyder på en snarlig lansering.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er ingen hemmelighet at BMW 8-serie Cabriolet er nært forestående – BMW sendte selv ut bilder av en kamuflert testbil i og ved Las Vegas for et par uker siden

Og nå har Automedia kommet over denne bilen ved BMW-hovedkvarteret i München.

Her er det ikke mye som overlates til fantasien, det er bare deler av hekken og koffertlokket som er kamuflert. Ja, så har de jukset litt med logoen, men ingen er vel i tvil om hvilket merke denne grillen tilhører?

Modellen på bildene er en M850i med 4,4-liters bi-turbo, akkurat som modellen den skal erstatte, 650i. Skjønt noen direkte erstatning blir den ikke – 8-serien er vesentlig mer påkostet og ditto høyere priset enn 6-serien.

Den lave frontspoileren med store luftinntak, sideskjørtene, den diskret hekkspoileren og de solide åpningene som hver skjuler to enderør, røper at dette er toppmodellen. Dermed kan du forvente tilsvarende ytelser som i coupéen med samme navn – 530 hk og 750 Nm.

xDrive med torque vectoring og 8-trinns sportsautomat blir standard, og du kan regne med at sprinten til hundre går på rundt fire sekunder.

Ut fra prisindikasjonene vi har fått på 8-serie Coupé regner vi med at 8-serien blir 15-20 prosent dyrere enn tilsvarende 6-serie, eksklusiv avgifter, men for det tillegget får du en større og vesentlig mer luksuriøs bil.

Av andre motorer har BMW foreløpig bare flagget at det kommer en 840d xDrive med 320-hesters diesel rekkesekser. Men det kommer nok flere varianter etter hvert.

Og så venter vi selvsagt på å få se en 8-serie Gran Coupé i all sin prakt – konseptbilen de viste i Genève antyder at vi kan glede oss. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: