Smart : Smart og morsom - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
51 bilder i galleri
Smart og morsom
Paris-utstillingen pleier å inneholde muntre, små ubetydeligheter fra franske produsenter man aldri har hørt om, og heller ikke kommer til å høre om igjen. Men i år ser det ut som Smart kommer til å komme med det morsomste.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi har jo sett det før, at Smart har forsøkt seg med ganske utagerende forslag. Den lille bilen tar jo ikke stor plass, men med en ganske oppsiktsvekkende bruk av ganske oppsiktsvekkende fantasi, har de greid å rane til seg mye plass allikevel.

Jeg syntes det var veldig gøy da de åpnet taket og kalte det en Cabriolet. Vi lånte den første fra fabrikken og kjørte glade rundt i Bugatti-land, i Alsace. 

Og ante vel egentlig ikke at det skulle komme mye mer. Den lille Crossblade trodde vi jo var helt hinsides da de viste den i 2001, men jommen ble den ikke bygget i en kort serie. Noen ble faktisk også solgt i Norge.

Derfor fattet jeg et visst håp da jeg så den første tegningen av hva de skal gi oss på Paris-utstillingen som en presang i anledning at merket fyller 20 år.

Forease heter den og er sånn sett en veldig grei oppskrift som de fleste forholdsvis kyndige karosseriverksteder kunne levert.

Det er en liten Smart der taket er borte, alt som holder taket oppe også, bortsett fra litt frontrute, og der også dørene er kappet.

Ellers er alt ved det gamle. En 60 kW elmotor som mates fra en 18 kWh stor akkumulator som burde hjelpe deg i hvert fall 100 kilometer avgårde.

Radikalt endret kan man kanskje kalle dette. Men med en vanvittig tiltrekningskraft, syns jeg.  Hadde det ikke vært for at den var litt for lang og litt for bred er dette noe jeg virkelig kunne tenkt meg.

Og jeg ser i hvert fall ikke bort fra at denne også vil bli bygget – selv om det blir en ganske kort serie.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: