DS : Ny kø-generator - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny kø-generator
I samme øyeblikk som DS3 Crossback E-Tense avdukes i Paris i morgen, kan du sette deg på reservasjonsliste i Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Merk deg tidspunktet – fra tirsdag 2. oktober kl. 09.00 blir det mulig å reservere en DS 3 Crossback E-Tense i Norge. Du må betale et depositum, og du får ikke noen bil før tidligst neste høst. Men det vil neppe legge noen demper på interessen.

– Basert på den store etterspørselen etter elbiler i Norge er vi veldig glad for å kunne lansere reservasjonsløsningen for Nye DS 3 Crossback E-Tense, sier Thomas Christensen, merkesjef DS.

– Siden bilen ble vist for første gang har det vært stor interesse for modellen, og forhandlerne våre har blitt kontaktet av kunder som ønsker å reservere den.

Slik reserverer du
For å sikre deg plass i køen følger du denne lenken: https://reserver.dsautomobiles.no/ds3-crossback/ hvor du må betale et depositum på 3.333 kroner for å sikre din plass i køen.

Beløpet er fullt refunderbart frem til kjøpskontrakt er signert. Innen den tid bør også prisene være klare slik at man har mer konkrete holdepunkt for å ta en avgjørelse.

Alle som reserverer en bil får tilgang til en egen «Min Side» hvor de kontinuerlig har oversikt over sin reservasjon. Valg av ønsket forhandler blir gjort på «Min Side» i forkant av bestilling våren 2019.

Kan bli en Norgesbil
DS 3 Crossback E-Tense har de kvaliteter som skal til for å bli en norsk volumselger – selvsagt avhengig av hvilken pris den får – noe vi ikke aner foreløpig.

Bilen har en oppgitt rekkevidde på over 300 kilometer målt etter den nye WLTP-metoden. Dessuten kan batteriet hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter med 100 kW lader. Den elektriske motoren er på 136 hk og batteriet er plassert i gulvet.

Les om den ladbare hybriden DS 7 Crossback E-Tense

– Vi har store forventninger til de kommende E-Tense modellene fra DS, både helelektriske og plug-in hybrider, og forventer at disse vil falle i smak hos norske kunder, fortsetter Christensen.

– DS 3 Crossback E-Tense er med på å fremskynde leveringen av høyaktuelle elektriske modeller med lang rekkevidde til Norge, og vi håper å se mange helelektriske DS 3 Crossback E-Tense på norske veier allerede høsten 2019, avslutter merkesjefen.

Les flere detaljer om den spennende nykommeren i vår forhåndsomtale

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: