Hyundai : Sporty tilbehør fra Hyundai N - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Sporty tilbehør fra Hyundai N
Bokstaven N er nærmeste nabo til M, og nå nøyer ikke Hyundai seg lenger med å lage spesielle N-modeller. De lanserer også eksklusivt tilbehør, akkurat slik M Performance gjør.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Hyundai høster erfaring fra både øst og vest. De har lansert sitt eget luksusmerke, Genesis, slik de japanske merkene har gjort for lenge siden, og de har etablert en egen N-divisjon for sine mest sportslige modeller, akkurat som de tyske merkene har sine M, AMG og så videre.

Vi har allerede omtalt den nye i30 N Fastback som er deres hovedattraksjon i Paris.

Siste tilskudd fra N vises i form av konseptbilen i30 N Option. En sporty hatchback dresset opp med spesielt tilbehør for både eksteriør og interiør.

N Option består ved lanseringen av 25 elementer som skal gi din Hyundai et sportslig uttrykk, uansett hva som sitter under panseret.

Her finner man komponenter som en N-merket hekkspoiler, firedoble eksosrør, et karbonpanser med luftinntak og en N-profilert grill med rød dekorstripe. Videre får man spesielle lakkfarger og felger.

Innendørs råder karbonfiber og sort alcantara med røde kontrastsømmer. Seter og ratt er av det sportslige slaget som kunne sittet i en løpsbil, og selvsagt finner du sportspedaler og en spesiell girspak her også.

Du kan regne med at tilbehørspakken vokser etter hvert, så skal det bli interessant å se om norske Hyundai-kunder tilhører gruppen som liker å style bilen sin. Jeg er ikke overbevist om det …

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: