Volkswagen T-Roc: Volkswagen utvikler T-Roc - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Volkswagen utvikler T-Roc
SPIONBILDER: Volkswagen øker utvalget for en av sine mest populære modeller. I Genève viser de en konseptbil av det sportslige slaget.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi snakker om T-Roc som raskt har etablert seg som en volumselger. Et år etter lanseringen er den ifølge VW allerede solgt i over 200.000 eksemplarer.

Også i Norge er den kompakte SUV-en i Golf-størrelse populær. I fjor ble det ifølge OFV registrert 1855 nye T-Roc. Det gjorde den til tredje mest populære VW-modell, kun slått av Golf og Passat. Dessuten slo den Tiguan i kampen om å være mest solgte SUV med VW-logo.

Vi vet at Volkswagen utvikler en cabriolet basert på T-Roc, men de har mer morsomt på gang – i Genève debuterer nemlig T-Roc R Concept.

Vi vet at VW kun bruker R-en på sine mest sportslige modeller, så her er det noe å se frem til.

Spionbilder av T-Roc R på Nordsløyfa bekrefter at den er under utvikling. Blant ekspertene som har vært med på testingen er blant annet Petter Solberg som har hatt et tett samarbeid med Volkswagen gjennom sin rallycross-satsing.

Produksjonsmodellen vil få imponerende ytelser signert Volkswagen R, er det eneste vi får vite i denne omgangen, men vi loves flere detaljer om T-Roc R når Genève-utstillingen åpner 5. mars.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: