Porsche : Porsches andre elbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Porsches andre elbil
SPIONBILDER: Mot slutten av årets skal Porsche lansere sin første elbil, men bilen på disse bildene ligger litt lengre inn i fremtiden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Taycan står på årets lanseringskalender. Siden vi foreløpig ikke har fått bekreftet noe endelig lanseringstidspunkt har vi plassert den på desember, men kan vi jo håpe den dukker opp tidligere.

Men modellen våre fotografer har kommet over her, Taycan Cross Turismo, får du garantert ikke se før tidligst i 2020. Likevel er prototypen som her er på test i Nord-Sverige forbausende lett kamuflert.

Les også: Taycan kan bli billig

Nå er vel ikke navnet endelig bekreftet, men siden den het Mission E Cross Turismo da den ble vist som konsept i fjor, er det naturlig at den blir hetende Taycan Cross Turismo. 

Under skallet blir nok det meste felles mellom de to Taycan-versjonene, så vi forventer en effekt på rundt 600 hestekrefter fra to motorer, firehjulsdrift og rekkevidde på rundt 500 kilometer i tillegg til superhurtig ladehastighet som gir «full tank» på godt under halvtimen.

Legg merke til de påklistrede «eksosrørene» som er fulle av snø på enkelte av bildene. Her er det ikke mye trykk. Vi ser også at bilen har havnet i snøfonna på noen av bildene, men det skyldes neppe at de har forsøkt å rømme unna våre fotografer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: