Toyota : Toyota presenterer GT4-utfordrer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
Toyota presenterer GT4-utfordrer
Toyota er i det sportslige hjørnet og presenterer en racerbil basert på nye GR Supra i Genève.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Som navnet indikerer er GR Supra GT4 Concept bygget for det internasjonale GT4-reglementet. Det innebærer biler som er basert på standard produksjonsmodeller, men hvor det er tillatt å foreta enkelte inngrep.

Konseptbilen er litt lengre enn gatebilen for å bli mer aerodynamisk, men samtidig er vekten redusert. Blant endringene er en spesialdesignet front og en stor bakvinge for å optimalisere aerodynamikk og øke marktrykket.

Den har fått lette OZ racingfelger i dimensjon 11x18 tommer. MacPherson fjærben og multilink bakhjulsoppheng er beholdt, men nye konkurransefjærer, støtdempere og anti-roll bars er lagt til. Den kraftige bremsekraften som er nødvendig besørges av Brembo.

Under panseret beholder GR Supra GT4 Concept sin 3.0-liters rekkesekser med twin scroll turbolader. Ytelsen er økt ved hjelp av en motorsport-ECU. Den får også motorsport-spesifisert drivaksler og differensialbrems.

Kupeen er strippet og det er montert inn veltebur, FIA standard brannslukker og OMP racingseter. Konseptet er også utstyrt med en motorsport-spesifikk drivstofftank og et system for hurtigfylling.

GT4 er en av verdens raskest voksende motorsportskategorier, med nasjonale og regionale konkurranser i Europa, Nord-Amerika, Asia og Oceania.

Klassen som ble etablert i 2006 og er sanksjonert av FIA, er designet for å gi både profesjonelle og amatører mulighet til å drive racing uten for store kostnader, og den skal være et springbrett til GT3. Team Norway-fører Marcus Påverud er blant utøverne som kjører i denne klassen

Toyota Gazoo Racing hevder de vil evaluere interessen fra potensielle kunder rundt Supra GT4 Concept før de bestemmer seg for eventuelt å realisere løpsbilen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: