Mercedes-Benz CLA: Mercedes viser ny Shooting Brake - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
77 bilder i galleri
Mercedes viser ny Shooting Brake
Mercedes har i dag avduket andre generasjon CLA Shooting Brake. Den blir mer praktisk enn forgjengeren.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er bare gått to måneder siden Mercedes avduket CLA Coupé på bilutstillingen i Detroit, men i Genève står modellvarianten som har mest appell i Norge – CLA Shooting Brake.

Den har selvsagt mye til felles med coupéen når det gjelder de fremre regioner og interiøret, men fra B-stolpen og bakover har CLA Shooting Brake egenskaper de som trenger litt mer plass til både passasjerer og pikkpakk vil sette pris på.

Nykommeren har vokst cirka fem centimeter i lengde og bredde mens høyden er redusert med to millimeter. Det gir mer skulder- og benplass til passasjerene, spesielt de som sitter i baksetet.

Bagasjerommet har også fått økt kapasiteten med 10 liter slik at det nå rommer 505 liter – ikke direkte overveldende. Men Mercedes har sørget for å utvide åpningen der bakerst med hele 23,6 cm i bredden slik at det er enklere å laste inn og ut ting.

I første runde skal CLA Shooting Brake tilbys som CLA 250 med en 2,0-liters bensinmotor på 225 hk og et dreiemoment på 350 Nm. Kreftene sendes til forhjulene via en 7-trinns dobbeltclutch automatgirkasse.

Som sin forgjenger skal også nye CLA Shooting Brake produseres ved Kecskemét-fabrikken i Ungarn. De første bilene kommer til Norge i september, og innen den tid lover Mercedes et bredt utvalg av bensin- og dieselmotorer samt mulighet for firehjulsdrift.

I 2017 ble det ifølge OFV registrert 272 nye CLA i Norge – ned fra 614 året før. Shooting Brake-varianten utgjorde i begge tilfeller 50-60 prosent av totalen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: