BMW M4: Heftig og åpen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Heftig og åpen
SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle neste generasjon 4-serie. Men denne modellen ligger fortsatt et stykke inn i fremtiden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Med ny 3-serie på plass – så langt som sedan, men snart også i Touring-utgave – er det neppe lenge til den får følge av ny 4-serie også. Men det skjer neppe før godt inn i 2020.

Og modellen våre fotografer her har kommet over, M4 Cabriolet, ligger nok enda lenger inn i fremtiden. Den blir ikke eneste M4, det kommer selvsagt også en M4 Coupé. De som trenger fire dører må velge M3, det er lite som tyder på at Gran Coupe kommer som M4.

Det er lett å avsløre bilen på bildene som M4 takket være store luftinntak i fronten. Den har også hjul i sportslig design, sportsunderstell og oppgraderte bremser. Et annet M-designtrekk er selvsagt de firedoble eksosrørene.

Mekanisk vil nye M4 ligge tett opp til neste generasjon M3 som forventes lansert senere i år

Under panseret legger BMW den samme rekkesekseren med kodenavn S58 som debuterte tidligere i år i X3 M og X4 M

Det innebærer maks effekt på 480 hestekrefter og et dreiemoment på 600 Newtonmeter. Den kan også leveres med en Competition-pakke som gir 30 hk ekstra.

Stadig flere av BMWs M-modeller får firehjulsdrift som standard, men det er ikke sikkert de velger en slik løsning som standard for en cabriolet som primært kjøres på varme dager.

Men som tilleggsutstyr vil det ganske sikkert komme, og da med tilsvarende løsning som M5 var først ute med i 2018 der føreren selv kan velge mellom drift på bare bakhjulene eller på alle fire. 

Du får neppe se denne bilen på veien før sent i 2020 eller tidlig 2021.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: